SLO ENG
Trgovina Oven Kartica ugodnosti

KAR SI ČLAN ZAŽELI,
TO OVEN PRISKRBI!Samo za vas smo oblikovali poseben program zvestobe, v katerega se lahko včlanite vsi, ki želite biti del naše ekskluzivne ponudbe. Postanite imetnik sodobne KARTICE UGODNOSTI, ki omogoča žepu prijazno nakupovanje v spletni trgovini OVEN ter nudi posebne ugodnosti pri naših partnerjih. Kartica pa vam odpira tudi vrata v svet električne mobilnosti, saj lahko s člansko kartico koristite popust za najem električnih vozil na naslednjih lokacijah: Motel in pizzeria Črni Baron, Hotel Betnava in Drava center.


Izkoristite naslednje ugodnosti • 10% popusta na vse najeme e-koles in Hoverboardov.
 • 5% popust na izdelek meseca v spletni trgovini OVEN.
 • Darilo ob nakupu nad 50€ v spletni trgovini.
 • Ob nakupu nad 300€ v spletni trgovini OVEN prejmete gratis vikend izposojo e-kolesa iz izposojevalnice OVeNtura.
 • Ob nakupu sončne elektrarne prejmete vrednostni bon za do 400€ za OVEN spletno trgovino.
 • 1 krat letno poseben dogodek za člane kartice ugodnosti.

Posebne ugodnosti naših partnerjev • BikeLab nudi 10% popusta na vse storitve.
 • Drava Center nudi 10% popusta na izposojo plovil (kajak, kanu, čoln, SUP) ter na program »Na piknik s čolnom v Krajinski park Mariborsko jezero«, (piknik košarica in 3 urni najem čolna).
 • Posestvo Meranovo nudi 10% popust na vsa vina, narezke in kuhano kračo.
 • Hotel Betnava nudi 10% popust na vse vrste masaž in razširjen zajtrk.
 • Črni Baron nudi 10% popusta na nočitve.
 • Hiša Stare trte vam ob nakupu degustacije treh vzorcev vina, četrti vzorec podari.

Želim si
KARTICO UGODNOSTIIzpolnite prijavnico in prejmite kartico na dom v nekaj delovnih dneh. Za dodatne informacije nam pišite na info@oven-emb.si.


 


Dovolim, da registrirano podjetje Oven Elektro Maribor, proizvodnja elektrike in obnovljivi viri energije, d.o.o., v okviru moje včlanitve v tako imenovan klub ugodnosti Oven, zbira, uporablja, hrani in obdeluje moje osebne podatke v marketinške in komunikacijske namene, za komuniciranje ponudb, aktualnih ugodnosti in ostala dejanja, vezana na klubsko kartico Oven.

Dovolim, da mi registrirano podjetje Oven Elektro Maribor, proizvodnja elektrike in obnovljivi viri energije, d.o.o. (v nadaljevanju Oven Elektro Maribor), do moje odjave pošilja največ 2-krat na mesec spletne novice o Klubu Oven (vabila na dogodke, novosti in aktualne zadeve, vezane na Klub), Oven izdelkih ter ostalih storitvah podjetja Oven Elektro Maribor. S prijavo na e-novice dovoljujete, da Oven hrani in obdeluje vaše osebne podatke, ki ste jih zgoraj vnesli, v skladu z Oven Pravilnikom o piškotkih in Izjavo o zasebnosti. Soglasje lahko kadarkoli umaknem s klikom na povezavo ODJAVA v vsaki poslani e-pošti ali na elektronski naslov info@oven-emb.si. Oven Elektro Maribor mi zagotavlja, da so moji podatki hranjeni v skladu z Zakonom o varovanju in zaščiti osebnih podatkov in v skladu z GDPR zakonodajo ter da sem kadarkoli upravičen/-a od upravljalca zahtevati dostop do mojih osebnih podatkov, popravka ali izbrisa ali omejitev obdelave osebnih podatkov. Za zahtevek slednjega je potrebna ustrezna legitimacija z osebnim dokumentom. Prav tako sem opravičen/-a do ugovora obdelave osebnih podatkov ter do prenosljivosti osebnih podatkov. Oven Elektro Maribor je zavezan k zelo natančno določenim pravilom in pogodbenim določilom o varovanju osebnih podatkov. Moji osebni podatki nikoli ne bodo uporabljeni v kakršenkoli drug namen ali posredovani tretjim osebam, tehnično pa je poskrbljeno tudi za to, da so varno hranjeni. V kolikor smatram, da podatkov ne obdelujejo v skladu s poslanim soglasjem, lahko vložim pritožbo ali prijavo pri za to ustreznem informacijskem pooblaščencu.