KARTICA UGODNOSTI


KAR SI ČLAN ZAŽELI, TO OVEN PRISKRBI!

Samo za vas smo oblikovali poseben program zvestobe, v katerega se lahko včlanite vsi, ki želite biti del naše ekskluzivne ponudbe. Postanite imetnik sodobne KARTICE UGODNOSTI, ki omogoča žepu prijazno nakupovanje v spletni trgovini OVEN ter nudi posebne ugodnosti pri naših partnerjih. Kartica pa vam odpira tudi vrata v svet električne mobilnosti, saj lahko s člansko kartico koristite popust za najem električnih vozil na naslednjih lokacijah: Motel in pizzeria Črni Baron, Hotel Betnava in Drava center. 

 

IZKORISTITE NASLEDNJE UGODNOSTI:

 • 10% popusta na vse najeme e-koles in Hoverboardov.
 • 5% popust na izdelek meseca v spletni trgovini OVEN.
 • Darilo ob nakupu nad 50€ v spletni trgovini.
 • Ob nakupu nad 300€ v spletni trgovini OVEN prejmete gratis vikend izposojo e-kolesa iz izposojevalnice OVeNtura.
 • Ob nakupu sončne elektrarne prejmete vrednostni bon za do 400 EUR za OVEN spletno trgovino.
 • 1 krat letno poseben dogodek za člane kartice ugodnosti.

POSEBNE UGODNOSTI NAŠIH PARTNERJEV:

 • BikeLab nudi 10% popusta na vse storitve.
 • Drava Center nudi 10% popusta na izposojo plovil (kajak, kanu, čoln, SUP) ter na program »Na piknik s čolnom v Krajinski park Mariborsko jezero«, (piknik košarica in 3 urni najem čolna).
 • Posestvo Meranovo nudi 10% popust na vsa vina, narezke in kuhano kračo.
 • Hotel Betnava nudi 10% popust na vse vrste masaž in razširjen zajtrk.
 • Črni Baron nudi 10% popusta na nočitve.
 • Hiša Stare trte vam ob nakupu degustacije treh vzorcev vina, četrti vzorec podari.

Želim si KARTICO UGODNOSTI

Izpolnite prijavnico in prejmite kartico na dom v nekaj delovnih dneh.

Dodatne informacije

Pišite nam na info@oven-emb.siPrijavnicaOb včlanitvi dovoljujem da: Registrirano podjetje Oven Elektro Maribor, proizvodnja elektrike in obnovljivi viri energije, d.o.o. (v nadaljevanju Oven Elektro Maribor) v okviru moje včlanitve v tako imenovan klub ugodnosti Oven, zbira, uporablja, hrani in obdeluje moje osebne podatke v marketinške in komunikacijske namene, za komuniciranje ponudb, aktualnih ugodnosti in ostala dejanja, vezana na klubsko kartico Oven. V skladu s tem se strinjam, da mi podjetje Oven Elektro Maribor Oven do moje odjave, največ 2-krat na mesec, pošilja spletne novice o Klubu Oven (vabila na dogodke, novosti in aktualne zadeve, vezane na Klub), Oven izdelkih ter ostalih storitvah podjetja Oven Elektro Maribor. S prijavo na e-novice dovoljujete, da Oven hrani in obdeluje vaše osebne podatke, ki ste jih zgoraj vnesli, v skladu z Oven Pravilnikom o piškotkih in Izjavo o zasebnosti. Soglasje lahko kadarkoli umaknem s klikom na povezavo ODJAVA v vsaki poslani e-pošti, ter na elektronski naslov info@oven-emb.si. Oven Elektro Maribor mi zagotavlja, da so moji podatki hranjeni v skladu z Zakonom o varovanju in zaščiti osebnih podatkov in GDPR zakonodaje ter da sem kadarkoli upravičen/-a od upravljalca zahtevati dostop do mojih osebnih podatkov, popravka ali izbrisa ali omejitev obdelave osebnih podatkov. Za zahtevek slednjega je potrebna ustrezna legitimacija z osebnim dokumentom. Prav tako sem opravičen/-a do ugovora obdelave osebnih podatkov ter do prenosljivosti osebnih podatkov. Oven Elektro Maribor, proizvodnja elektrike in obnovljivi viri energije, d.o.o., je zavezan k zelo natančno določenim pravilom in pogodbenim določilom o varovanju osebnih podatkov. Moji osebni podatki nikoli ne bodo uporabljeni v kakršenkoli drug namen ali posredovani tretjim osebam, tehnično pa je poskrbljeno tudi za to, da so varno hranjeni. V kolikor smatram, da podatkov ne obdelujejo v skladu s poslanim soglasjem, lahko vložim pritožbo ali prijavo pri za to ustreznem informacijskem pooblaščencu.Nekaj novosti iz naše trgovine

RICINUSOVO OLJE 100ml

Cena od 6,99 €
VEČ