Klub OVEN


17. APRIL 2018

Predstavitev trajnostne mobilnosti na Ptuju

Klub ugodnosti, izposoja in uporaba trajnostnih prevoznih sredstev, bogat animacijski program in še veliko več.


Maribor, 19. 4. 2018; Podjetje OVEN Elektro Maribor bo ob prihajajočem Dnevu zemlje v soboto, 21. aprila, pripravilo prav posebno predstavitev pomena in razvoja trajnostne mobilnosti. S priložnostjo testiranja električnih koles, skirojev in hoverboardov bodo v Qlandiji na Ptuju izvedli promocije, ki bodo z gotovostjo navdušile mimoidoče. Slednji se bodo poleg preizkusa električnih vozil lahko pomerili tudi v testnem poligonu, osvojili katero od praktičnih nagrad in se včlanili v prav poseben klub ugodnosti.


Podjetje OVEN Elektro Maribor ima status kvalificiranega proizvajalca električne energije, katerih osnovne dejavnosti so proizvodnja električne energije v malih hidroelektrarnah, proizvodnja električne energije v fotonapetostnih elektrarnah, vzdrževanje hidroelektrarn in fotonapetostnih elektrarn ter trženje povezanih produktov s področja obnovljivih virov energije. V slednjem se nenehno trudijo, da sledijo postavljenim trendom, in tudi sami urejajo smernice, ki jih postavljajo med pionirje trajnostne razvoja pri nas. Tako so še posebej ponosni, da so v tem letu odprli prvo in največjo izposojevalnico električnih koles v Mariboru in njegovi okolici, imenovano Oventura, ter naredili velik preskok pri ureditvi in vsebini v njihovi spletni trgovini. Leto 2018 tako posvečajo vse hitrejšemu in naprednemu digitalnemu razvoju, tudi z novostjo, aplikacijo Oventura, ter razvoju novih storitve in produktov na področju celovite ponudbe sončnih elektrarn.


Trajnostna naravnanost tudi na Ptuju
In ker nekatere od predstavljenih turističnih poti pri izposoji električnih koles v Mariboru vodijo vse do Ptuja, so se tokrat odločili, da predstavitev in promocijo trajnostne ponudbe, ki jo ponuja njihova spletna trgovina in podjetje samo, izvedejo prav tam. Natančneje v Qlandiji bo to soboto, 21. aprila, tudi v znak prihajajočega Dneva zemlje cel dan posvečen trajnostni mobilnosti in predstavitvi novosti, ki jih ponuja Klub Oven.
Poleg bogatega animacijskega programa bodo obiskovalcem predstavili tudi novo, klubsko kartico, ki njenim prejemnikom omogoča ugodnejše nakupovanje v Oven spletni trgovini ter številne ugodnosti pri izbranih dobaviteljih in ugodnosti ob najemu e-koles.
Poleg tega boste lahko tako električna kolesa, električne skiroje kot hoverboarde tudi sami preizkusili ter se o njihovi uporabi posvetovali s strokovnjaki.
Vabimo vas, da nas obiščete v nakupovalnem središču Qlandia od 8. ure naprej, nahajali se bomo pred trgovino Interspar.