Klub OVEN


03. APRIL 2017

Modri dirkač

Zadnji petek v marcu so svoje moči združili OVEN, Mačka in Modri dirkač. Ne, ni šlo za srečanje ljubiteljev živali, temveč za prvi pomladni dogodek kluba OVEN, ki je v lokalu Mačka na mariborskem Lentu gostil dirkača in motociklista Simona Marčiča.

Simon je s seboj pripeljal električno kolo za downhill, ki ga med treningi večkrat testira, saj njegov motor še ni popolnoma pripravljen na nove podvige. Je pa zato Simon že skoraj v stari formi, saj je rehabilitacija po poškodbi na reliju Dakar v zaključni fazi. Obiskovalci so lahko prisluhnili zanimivim dogodivščinam iz preteklih dirk, Simon pa je napovedal tudi udeležbo na jubilejnem, 40. reliju Dakar, ki se bo začel 4. januarja 2018 v Peruju, državi, ki je reli Dakar ni obiskal vse od leta 2013, nato pa se bo dirka nadaljevala v Boliviji in se končala v Argentini.

Ker smo Klub poimenovali Modri dirkač, smo obiskovalce povabili, da se s Simonom pomerijo v mini spretnostnem izzivu - sestavljanju zložljivih električnih koles. Kolesa so lahko tudi sami preizkusili, za bolj adrenalinsko razpoložene pa je bil na voljo nov model e-rolke, ki je primerna za zahtevnejše terene.

Kot vselej smo poskrbeli tudi za tiste manj mobilne, saj si je bilo dogodek mogoče ogledati tudi v živo preko Live streama na spletni strani www.oven-em.si. Tam lahko najdete tudi več informacij o Klubu OVEN ali pa nam pišete na klub.oven@gmail.com ali info@oven-emb.si.