Klub OVEN


08. AVGUST 2017

Modro in udobno

Na dogodku, ki smo ga poimenovali Modro & udobno, so obiskovalci lahko preizkusili električna kolesa, e-rolke in zanimivo prevozno sredstvo Segway, se podučili kako varno voziti električna prevozna sredstva, izvedeli pa so tudi marsikaj zanimivega o novih izposojevalnicah električnih koles v Mariboru, ki jih trenutno lahko najdete kar na 3 točkah: na Lentu pred lokalom Mačka, na Drava centru in tudi pri priljubljenem lokalu Črni baron v Malečniku. Predstavili pa smo tudi produkte, ki jih ponuja nova spletna trgovina.

Poleg tega se letošnji Art kamp odlično povezuje z dejavnostmi podjetja OVEN, saj si to poletje prizadevajo, da ustvarijo čim manj odpadkov. Podpisali so Zeleno zavezo, s katero so se zavezali, da bodo na prireditvi Art kamp v času Festivala Lent izvedli vse ukrepe za preprečevanje in zmanjševanje količin nastalih odpadkov, skladno s konceptom Zero Waste in nazivom Prireditev z manj odpadki. Vse obiskovalce tako spodbujajo, da odpadke pridno ločujejo ter obenem uživajo v čistem mestnem parku.

Reportažo o junijskem dogodku podjetja Oven si lahko ogledate na povezavi https://www.youtube.com/watch?v=C21RAq-vvTc.

Sicer pa si je vse dogodke mogoče ogledati tudi na spletni strani www.oven-em.si, kjer boste našli tudi več informacij o Klubu OVEN ali pa nam pišete na klub.oven@gmail.com ali info@oven-emb.si.