Klub OVEN


29. MAJ 2017

Modro ob Dravi

Drava Center se lahko odslej pohvali s kar dvema novima, okolju prijaznima pridobitvama – mikro sončno elektrarno in novo bike sharing točko z izključno električnimi kolesi, ki smo jih minuli konec tedna, v okviru Kluba OVEN, tudi uradno odprli oz. predajali v uporabo.

Več o novih pridobitvah so povedali Miroslav Prešern, direktor podjetja OVEN Elektro Maribor, d.o.o., ki je zaslužen, da boste na Drava centru odslej lahko najeli električna kolesa in uporabljali okolju prijazno električno energijo, Ivo Bezjak iz Biti, d.o.o., ki je podrobneje predstavil delovanje mikro sončne elektrarne v sistemu net-meteringa ter naš gostitelj, vodja Drava Centra, Borut Rojs, ki je povedal več o sistemu izposoje e-koles in novostih, ki jih pripravljajo za obiskovalce to poletje.

Pozabili pa nismo tudi na obiskovalce Drava centra, ki so lahko električna kolesa brezplačno preizkusili.

Napovedali smo tudi novost podjetja OVEN – spletno trgovino, ki bo poleg produktov s področja emobilnosti ponujala še celo vrsto okolju prijaznih, zelenih proizvodov.

Kot vselej smo poskrbeli tudi za tiste manj mobilne, saj si je bilo dogodek mogoče ogledati tudi v živo preko Live streama na spletni strani www.oven-em.si. Tam lahko najdete tudi več informacij o Klubu OVEN ali pa nam pišete na klub.oven@gmail.com ali info@oven-emb.si.