Klub OVEN


14. JUNIJ 2018

Tokrat na prireditvi "Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo"

 

Maribor, 12. 6. 2018; Ob predstavitvi največje izposojevalnice električnih koles v tem delu regije, imenovani OVeNtura, ter ob celoviti predstavitvi druge trajnostne ponudbe električnih vozil se je podjetje Oven odločilo, da tokrat razveseli otroke ob slavnostnem dogodku Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo. Tradicionalna prireditev, ki v mestu Ptuj domuje že dobro desetletje, bo tokrat obarvana tudi s celovitim dogodkom predstavitve Kluba Oven, spletne trgovine podjetja Oven, storitve izgradnje sončnih elektrarn na ključ in predstavitve drugih trajnostnih vozil, kot so električna kolesa, skiroji in hoverboardi.

Da se mladi dandanes vse raje odločajo za uporabo električnih vozil je že skorajda trend, domala povsod po svetu. Ponekod gre za modno muho, ponekod pa za praktičnost prevažanja iz enega konca na drugega hitreje, udobneje in bolj varčno. Prav zaradi tega, in ker se zavedajo, da je ozaveščanje mladih potrebno pričeti že zelo zgodaj, so se v podjetju Oven tokrat odločili, da s svojo predstavitvijo razveselijo otroke na prireditve Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo.

Ta vsako leto v finalnem izboru poteka na Ptuju, kjer se v glasbeno-plesnih nastopih predstavijo otroci iz celotne podravske regije. Tokrat se bo finalnega nastopa udeležilo preko 41 osnovnih šol, ki bodo skozi celovit nastop predstavljale tradicije in leporečje slovenske glasbe in pesmi. Skupno je na prireditvi v nekaj mesecih trajanja sodelovalo rekordnih 90 osnovnih šol, ki so s svojimi nastopi razveseljevale po vsej Sloveniji.

KLUB OVEN DANES ŠTEJE ŽE PREKO 400 ČLANOV

Podjetje Oven je pred kratkim z namenom promocije trajnostne mobilnosti in večanja ozaveščenosti na tem področju plasiralo tudi posebno kartico zvestobe Kluba Oven. Ta danes šteje že preko 400 članov, ki redno prejemajo različne ugodnosti in so skozi novičke obveščeni o novostih na področju trajnostne mobilnosti.

Predstavitev Kluba Oven bo tokrat potekala na že omenjeni prireditvi Otroci pojejo, poleg tega pa bodo obiskovalce na Ptuju seznanjali tudi z otvoritvijo največje izposojevalnice električnih koles, imenovane OveNtura. Ta je sicer locirana v mestu Maribor, toda s pomočjo aplikacije, v kateri so predlogi raznih turističnih tur svoje obiskovalce z električnimi kolesi popelje tudi v najstarejše mesto v Sloveniji, na Ptuj.  Aplikacijo si lahko prenesete tako z Google Play, kot tudi App store.

Vse obiskovalce vabijo, da se jim pridružijo na celoviti predstavitvi aktualne ponudbe, novosti in ugodnosti v četrtek, 14. junija, od 13. ure naprej.

Pripravljajo prav posebno sončno plažo Kluba Oven, na kateri se bo lahko marsikdo ohladil, vsi obiskovalci pa bodo prišli na svoj račun, saj je poskrbljeno za različnima presenečenja. Za tiste najmlajše so pripravili celo poligon, kjer se bodo ti lahko pomerili v hitrostni vožnji z gokardi. Vabljeni!