Modre novice


26. OKTOBER. 2018

AromaStick sedaj tudi v Sloveniji!

Slovenci Švicarje poznamo predvsem po kvalitetni čokoladi, siru in urah. Končno pa lahko tudi v Sloveniji preizkusimo njihovo najnovejšo idejo – majhen, eleganten in zelo učinkovit AromaStick. Gre za mini inhalator, ki na prvi pogled spominja na šminko. Vsebuje pa mešanice eteričnih olj, ki uporabnika z enim samim vdihom poživijo, umirijo ali sprostijo.

Kako AromaStick deluje? 

AromaStick je Slovenija začela spoznavati pred nekaj meseci. Najbolj uporabni pa so AromaSticki prav v turobnih jesenskih in zimskih dneh. Eterična olja, ki jih vsebujejo, s pomočjo vonjav spodbudijo točno določna čustva ter izboljšajo naše razpoloženje. Priročna embalaža je primerna za vsak žep ali torbico. Omogoča pa tudi preprosto uporabo: le zavrtite ga, vdihnite izbran vonj in uživajte!

Kako vonj vpliva na možgane?

Znanstveniki so dokazali, da je vonj, bolj kot katerokoli drugo čutilo, povezan s spomini. Molekule, ki sestavljajo vonjave, iz vohalnih receptorjev v nosu pošljejo signal v del možganov za nadzor čustev. Ko vdihavamo prijetne vonjave, ustvarjamo lepe spomine in harmonična čustva. Zato lahko AromaStick, z določenimi mešanicami vonjav, spodbudi možgane, da umirijo, poživijo ali osvežijo um in telo.

Kateri AromaStick inhalator izbrati?

V Sloveniji lahko AromaStick, ki ustreza vašim potrebam, naročite v Oven spletni trgovini. Na voljo je 6 različnih vonjev, ki vas bodo kjerkoli in kadarkoli sprostili ali dvignili razpoloženje. In to le za 7,95€!

      - Za pomiritev izberite AromaStick RELAX z eteričnimi olji sivke, bergamotke ali kamilice. Umiril bo negativne misli, vas sprostil in odgnal stres. AromaStickCALM pa umiri telo in duha ter poskrbi za zbranost tudi v najtežjih situacijah.

      - Energijo za vsakdanje izzive in športne aktivnosti boste dobili z vonji citrusov, ki jih vsebuje AromaStick ENERGY.

      - Zbrane in ostre misli boste dosegli z vdihom Aromasticka FOCUS. Eterična olja poprove mete, rožmarina ali cimeta namreč pozitivno vplivajo na pozornost in zbranost.

      - Za čiste dihalne poti bo poskrbel AromaStick REFRESH. Mentol in evkaliptus pa vas bosta tudi osvežila ter olajšala prehlad ali astmo.

      - Harmonijo in notranje ravnovesje pa prinaša Aromastick BALANCE z edinstveno mešanico olja ciprese, geranije, ingverjeve korenine in poprove mete.