Modre novice


30. OKTOBER. 2018

Črna zobna pasta za beljenje zob čarobno ustvari bel nasmeh

Iščete izvirno idejo ali darilo za noč čarovnic? Presenetite svoje najdražje z nenavadno, a zelo učinkovito črno zobno pasto za beljenje zob. Črna zobna pasta iz bambusovega oglja bo zobem skoraj čarobno, a povsem naravno, povrnila belino. Obenem pa je tudi zelo zabavna in prijetna za uporabo.

Le kdo si ne želi belih zob?

Študije kažejo, da je ena prvih stvari, ki jih opazimo na človeku, nasmeh. Bleščeč nasmešek nas naredi mlajše in privlačnejše. Izraža namreč zdravje, mladost in življenjsko moč. Zato so ljudje z belim nasmehom tudi uspešnejši v zasebnem in poslovnem življenju ter celo v politiki.

A ker z leti zobje postajajo vse bolj obarvani, je dobro redno skrbeti za bel in zdrav nasmeh.

Največ madežev namreč povzročajo:

Žal pa so belilne zobne paste, ki obljubljajo čudež v nekaj dneh, precej agresivne. Zato številni iščejo sklenini prijaznejše, naravne alternative.

Čarobna sestavina je aktivno oglje  

Zadnja leta se tudi farmacevti vse bolj vračajo k naravi. Tako ponovno odkrivajo starodavne, dolgo pozabljene ljudske modrosti. Mednje sodi tudi aktivno oz. medicinsko oglje, ki so ga starejše generacije uporabljale za zdravljenje težav z želodcem, saj nevtralizira želodčno kislino.

Ker ima negativen električni naboj, nase veže pozitivne molekule, torej toksine in pline v prebavilih, še preden ti preidejo v kri. Zato je zelo učinkovito tudi pri preprečevanju zastrupitev.

Zakaj je belilna zobna pasta črna?

Pred kratkim pa so znanstveniki ugotovili, da se aktivno oglje odlično obnese tudi pri higieni ustne votline in beljenju zob. Zato ga kot sestavino že lahko najdemo v nekaterih naravnih zobnih pastah. Najbolj učinkovita pa je prav 100% naravna, črna zobna pasta za beljenje zob z aktivnim ogljem. Je namreč do 50% manj agresivna kot običajne zobne paste za beljenje zob.

Nenavadno črno barvo zobni pasti daje prav aktivno oglje. Gre za popolnoma naravno sestavino, ki jo izdelujejo iz termično obdelanega bambusovega debla. Lehko pa uporabijo tudi lupine kokosovih orehov ali koščice oljk. Oglje se obdeluje na zelo visoki temperaturi, ki spremeni bambusov les v fino mlet prah.

Kako črna zobna pasta pobeli zobe?

  čisto, vlažno zobno ščetko pomočite v črno zobno pasto za beljenje zob

  zobe nežno ščetkajte vsaj 2 minuti, da aktivno oglje posrka umazanijo

  usta izperite z mlačno vodo

  in že lahko uživate v bleščeče belem nasmehu J

Izkoristite več kot 50% čarovniški popust

Ker se bliža Noč čarovnic smo v naši spletni trgovini črno zobno pasto za beljenje zob iz bambusovega oglja znižali za več kot 50%. Da bo bleščeče bel nasmešek še privlačnejši, boste zanjo namesto 34,99 €, tako odšteli le 14,99 €. Saj veste – malo čarovnije v življenju pride vedno prav.