Modre novice


06. NOVEMBER. 2018

Iščete izvirna poslovna darila za novo leto? Pokukajte v Ovnov svet daril!

Le še slab mesec nas loči od najbolj veselega časa v letu. Zato že marsikoga preganja tisto večno predpraznično vprašanje - kakšna darila podariti za letošnje praznike?

Že za prijatelje in družino je velikokrat težko izbrati primerna darila. Prav poseben izziv pa predstavljajo izvirna poslovna darila.

Zato smo za vas oblikovali katalog - Ovnov svet daril, ki vam na enem mestu ponuja kup idej za ugodna in predvsem izvirna poslovna darila ob koncu leta. 

Kako brez težav izbrati izvirno poslovno darilo?

Da bo izbiranje daril čim lažje in prijetnejše, smo naš katalog oblikovali po tematskih sklopih. Zato je pregleden, pa tudi privlačen na pogled. Pester izbor poslovnih daril pa bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne obdarovance. 

Kaj smo izbrali za vas?

Vsak izmed šestih sklopov ponuja pisan spekter zanimivih daril, ki ne bodo razveselila le poslovnih partnerjev, temveč tudi prijatelje in družinske člane. Pa poglejmo nekaj izvirnih idej:

Praline v obliki čebelic, z dodatkom medu, cvetlična bomboniera, z nežnim okusom vijolice ali čokolada, posuta s sadjem in oreščki, bodo vrnili energijo in dobro voljo po napornem dnevu ali maratonskem poslovnem sestanku.  

Za moške sladokusce smo izbrali čokoladne cigare in praline polnjene s čokolado in konjakom. Za dobro mero je priložena še steklenička vrhunskega konjaka. 

Dame pa bodo navdušene nad lešniki oblitimi s karamelo, kavo ali medom, lično pakiranimi v okolju prijaznem steklenem kozarčku.

Med poslovnimi partnerji je zagotovo kakšen, ki rad kuha ali pa vsaj uživa v odlični hrani. Takšnim so namenjeni kvalitetni kuhinjski pripomočki in okusne zdrave sestavine.

Izvirno poslovno darilo je zagotovo tapas set, sestavljen iz lesenega in kamnitega pladnja. V meglenih jesenskih večerih vas bodo mini prigrizki popeljli na ulice vroče Barcelone.

Okusi Francije pa bodo še pristnejši med rezanjem sira na elegantni deski s kamnito površino. V kompletu dobite tudi poseben nož za sir in vilice z lesenim ročajem. 

Novo leto je tudi čas novih začetkov. Med najpogostejše novoletne zaobljube zagotovo sodi redna telovadba. Da navdušenje nad gibanjem ne bi prehitro minilo, za izvirno poslovno darilo izberite katero izmed simpatično okrašenih stekleničk za vodo. Stekleničke so različnih velikosti, iz borosilikatnega stekla, kar pomeni, da so v hladnih dneh primerne tudi za tople napitke.

Za praznično vzdušje v domu poskrbijo tudi prave dišave. Še toliko bolje, če ob tem ustvarjajo tudi svež zrak in čistijo dihalne poti. Ovnov svet daril vam ponuja pester izbor kvalitetnih difuzorjev, ki v kombinaciji z eteričnimi olji in prijetno razsvetljavo pomirjajo, sproščajo in dvigujejo odpornost.

Poslovni partnerji, ki veliko časa preživijo na poslovnih potovanjih, pa bodo navdušeni nad potovalno dišečo svečo, ki jih bo spomnila na toplino doma.

Še posebej pestra pa je izbira izvirnih poslovnih daril za tehnološke navdušence. Takšne poslovne partnerje boste zagotovo očarali z virtualnimi očali. Razburljiva 3D izkušnja je sedaj mogoča kar na mobilnem telefonu, med uživanjem v virtualnem svetu pa lahko telefon tudi napolnite.

Za tiste, ki so veliko na cesti, priporočamo avto kamero, ki snema dogajanje na cesti v visoki ločljivosti. Pri obdarovanju tudi ne morete zgrešiti, če izberete univerzalno avtomobilsko držalo, ki je primerno za vse vrste mobilnih telefonov ali navigacijskih naprav.

Za tradicionaliste smo izbrali nekaj elegantnih pripomočkov za popolno pisarno. Da bodo izvirna poslovna darila v uporabi vse leto, smo pripravili privlačne pisane in reciklirane beležnice ter elegantne sete pisal. Pregledni koledarji in planerji pa bodo poskrbeli, da bo leto minilo brez hitenja, stresa in neprijetnih presenečenj.

Vabljeni v Ovnov svet daril

To je le nekaj namigov iz pestrega izbora Ovnovih izvirnih poslovnih daril, ki jih najdete v našem novem katalogu. Zato vabljeni, da čimprej vstopite v Ovnov svet daril in si olajšate stresno nakupovanje novoletnih izvirnih poslovnih daril že danes.